InnovationsData är medlem i Clusteras nätverk av upphandlingskonsulter.

Trappstädning   Kontorsstädning

Betalar du rätt pris för din  trapp-städning? Får du rätt kvalitet? Är städföretaget verkligen seriöst? Hur är det egentligen med skatter och sociala avgifter, betalar de skäliga löner till sina anställda?

Trappstädning är en sådan sak som helt enkelt bara ska fungera. Det är först när den INTE fungerar som du märker av den.

Vi tar hand om det jobbiga runt trappstädningen. Vi har mångårig kunskap om trappstädning och är en stor förmedlare av  trappstädning vilket ger bättre ekonomi för dig som kund.

Vi förstår leverantörens förutsättningar och dina samt har djup insikt i branschen och  upphandlings problematiken runt upphandling av "städtjänster", vilket gör att du lugnt kan lämna över upphandlingen i våra händer.

Vår har jobbat som upphandlings konsult från leverantörssidan och har lång erfarenhet av upphandling av städtjänster som entréstädning, golvvård, fönsterputs och städning av parkeringsgarage.

Vi håller koll på alla detaljer runt din trappstädning, och ger dig ett beslutsunderlag som jämför "äpplen med äpplen". Vilket ger dig bättre ekonomi och säkerställer att du får rätt kvalitet.

Vill du veta mer - slå oss en signal eller fyll i formuläret här på hemsidan..


 

 

Vill du ha bättre koll på att du faktiskt får vad du betalar för. Att nivån på städningen är anpassad uti från dina behov och  lokalernas utformning och material. Vi ser till att du får en långsiktig relation med en pålitlig partner som har DITT bästa för ögonen?. Att det företaget du väljer följer dom företagsetiks värderingar din verksamhet har. Att man har kollektivavtal så att man betalar sociala avgifter och ger sina anställda skäliga löner och villkor.

Städning skall bara fungera och utförandet och resultatet skall göra att du egentligen inte skall märka av den så länge det fungerar. Förutom att det är rent !. Det blir dock väldigt tydligt när det INTE fungerar. Det handlar om trivsel o hygien på arbets-platsen.

Men det handlar också om ekonomiska aspekter som man kanske inte tänker på som att du är ansvarig för golvet gentemot hyresvärden, vilket innebär att om golv-vården inte görs på ett fackmannamässigt sätt kan du i värsta fall bli ersättnings-skyldig för ett förstört golv. En kvadrat meter nytt linoleum golv kostar ca 700 kr medan golvvår beroende på innehåll ligger mellan 6 - 50 kr ca, så det är en plus affär att ha koll på detta. 

Låt ett proffs sköta din upphandling av din städning

Lokalvård och lokalvårds tjänster är antagligen inte din kärnverksamhet vilket kan betyda att ni inte sitter inne med den kunskap som kan behövas för att fått med allt i kravbeskrivningen för upphandlingen av städningen? Om inte är det lätt att extra kostnader dyker upp eller skillnad mellan förväntad kvalitet och levererad kvalitet, särskilt eftersom det är vanligt att städfirmor omförhandlar priserna efter några månader.

Genom att låta oss sköta upphandlingen undviker du detta. 


UA-56354473-1