InnovationsData är medlem i Clusteras nätverk av upphandlingskonsulter.

Mentor

Mentor – starta företag

Mentor – starta företag riktar sig till dig som befinner dig i uppstartsfasen med ditt företagande och vill utvecklas och öka lönsamheten med hjälp av en mentor.

Mentor – utveckla företag

Mentor – utveckla företag passar dig som har ett etablerat företag som vill växla upp. Du vill öka tillväxten och är beredd att arbeta målinriktat för du och ditt företag skall nå dit. Våra mentorer,  har lång erfarenhet av företagande och av att göra affärer.

Om adepter och mentorer

Ordet adept är latin och betyder lärjunge. I det här mentorprogrammet är det dock avgörande att adepten inte är passiv utan den drivande parten. Viktigt att tänka på är att Mentorn aldrig ska fatta beslut åt adepten. Mentorskapet handlar oavsett om det är nystartshjälp - eller att utveckla företag - om att coacha, vara bollplank, förklara handlingsmönster, ge perspektiv och se hur ens nätverk kan hjälpa adepten att nå sina mål.

Det här är en process som verkligen gör skillnad i adepternas företagande. Fokus ligger på utveckling av adepten och dennes företag. 

Jobbcoachning - vägen till nytt jobb

När du träffar din coach så kommer ni att titta på vilket program som passar just dig bäst utifrån dina förutsättningar och ditt mål med coachningen.

Vad är coachning?

Coachning är ett enkelt sätt att hitta rätt väg till yrkesutveckling, nytt jobb eller nya arbetsuppgifter. Du gör en resa där du ställs inför så många val och så många möjligheter. En coach ser till att du når målet snabbare och utan onödiga omvägar.

Din coach kommer att göra allt för att se dig och dina behov. Ni blir ett starkt team som tillsammans möter både upp- och nedgångar. Din coachupplevelse ska fyllas med personliga möten, bästa metodiken och en för dig unik strategi. Sedan kommer du att kunna det här med att marknadsföra det viktigaste av allt – dig själv!.

Vikten av individuell coachning

Det är ingen nyhet att alla individer är unika. Att alla behöver bemötas som unika är dock inte alltid lika självklart.

Vi måna om att lyssna och se varje människa. Därefter lägger vi upp tempo, strategi och arbetssätt tillsammans med vår deltagare. Varje människa har sina specifika behov i sin strävan mot en ny utmaning och det är där coachen spelar en stor roll. Våra jobbcoacher arbetar och bor lokalt och kan arbetsmarknaden på orten väl. Tillsammans blir deltagaren och jobbcoachen ett starkt team. 

UA-56354473-1